Onderhoud Hang- en Sluitwerk

Gegarandeerd een storingsvrije werking & een lange levensduur...


Hang- en sluitwerk (scharnieren, sloten, cilinders etc.) heeft altijd onderhoud nodig, het is immers onderhevig aan o.a. slijtage, het weer en luchtverontreiniging. Zo worden deuren soms tientallen keren per dag geopend en gesloten, jaren en jaren achter elkaar.

 

Voor het garanderen voor een storingsvrije werking en een lange levensduur dienen alle bewegende delen minstens eenmaal per jaar te worden gesmeerd. Zo worden zwaar lopende sloten en weigerende sleutels voorkomen.

 

Daarnaast is het jaarlijks smeren van de bewegende delen van het hang- en sluitwerk vaak ook een garantievoorwaarde van de leverancier of producent!

 

 

Subsidie regeling

De Samenwerkende Noordelijke Provincies hebben een subsidie regeling..

Kijk hiervoor op:  http://www.snn.eu/frieseenergiepremie


Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur

Wij zorgen ervoor dat alle elementen weer werken zoals ze horen...


Wilt u vroegtijdig slijtage en defecten aan uw ramen, kozijnen, deuren en schuifpuien voorkomen? Laat deze dan periodiek controleren en onderhouden; wij adviseren om dit één keer per drie jaar te doen. Wij geven tijdig aan wanneer het tijd is voor een onderhoudsbeurt, controleren het hang- en sluitwerk, voeren kleine reparaties in de meeste gevallen ter plekke uit, draai-elementen worden gesmeerd en waar nodig opnieuw afgesteld.

 

Wilt u er geen omkijken meer naar hebben en wilt u dat alle elementen werken zoals ze horen te werken ?

Neemt u dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op.

Kozijnen Centrum Workum

Dwarsnoard 34

8711 AS Workum

0515-542572

kozijnen@hotmail.nl