Horren

De juiste hor voor het juiste interieur...


Tegenwoordig heb je veel verschillende soorten horren. Voor vrijwel alle deur- of raam situaties is het mogelijk om horren te plaatsen.

 

Daarom is het belangrijk dat u de juiste hor kiest voor u interieur.

Heeft u moeite met het uitzoeken van de juiste hor, Kozijnen Centrum Workum helpt u graag met het uitkiezen van de perfecte hor.

 

Nieuwsgierig naar de eindeloze mogelijkheden ?

Neemt u gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op.

Raamdecoratie

Een prachtig ontwerp aan uw muur...


Wij houden ons ook bezig met raamdecoratie. Heeft u een leuk ontwerp gezien of wilt u iets heel nieuws ontwerpen ? Bij  Kozijnen Centrum Workum bent u aan het juiste adres. Zowel voor binnen- als buitens huis. Heeft u een vraag naar de mogelijkheden wat betreft raam decoratie ?

 

Neemt u dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

 

Subsidie regeling

De Samenwerkende Noordelijke Provincies hebben een subsidie regeling..

Kijk hiervoor op:  http://www.snn.eu/frieseenergiepremie


Serres

Wilt u een groter huis...


Dan is het niet noodzakelijk om een ander huis te kopen maar uw bestaande woning uit te breiden. Met een serre maakt u uw woning stukken groter en lichter.

Jan Grasman bouwt een serre aan uw woning in de door u gewenste maat, materiaal en glassoort. Wij bouwen serres in kunststof of hardhout met aluminium dakdragers van Clicksy. Wij bouwen serres met een dicht dak, bijv afwerking dakpannen, kunststof dakplaten of zelf een glazen dak! Ideaal voor een half warme zomerdag om in uw eigen serre in de luwte te liggen zonnen.


Uiteraard worden de serres geleverd met deuren naar buiten of eventueel openslaande deuren zodat u in de zomer uw woonkamer nog meer kunt vergroten. Complete serre daken en vouwwanden van aluminium worden geleverd door solarlux.

 

Subsidie regeling

De Samenwerkende Noordelijke Provincies hebben een subsidie regeling..

Kijk hiervoor op:  http://www.snn.eu/frieseenergiepremie

Deuren

Een eerste indruk is belangrijk..


De eerste indruk van een huis is vrijwel het belangrijkst, daarom is het ook van belang om voor een mooie en opvallende deur te gaan. 

 

Bij Jan Grasman heeft u een ruime keuze aan verschillende deuren zowel voor u woning als voor uw bedrijfspand. Alle deuren van Jan Grasman zijn voorzien van een politiekeurmerk. Hiernaast ziet u een kleine greep uit ons assortiment deuren.


Schuifpuien

Een prettige overgang van woonkamer naar tuin...


Een interieur wordt groter en rijker door een fraai uitzicht. Royale raamoppervlakken maken een eenheid van uw huis, terras en tuin, op een wijze die niet alleen aangenaam maar ook praktisch is. Met schuifdeur systemen of stolpdeuren maakt u een gevel transparant en toch dicht. Daardoor wint u aan wooncomfort zonder dat aspecten als beschutting en veiligheid worden verwaarloosd.

 

Een elegant en ruimtebesparend ontwerp biedt u gelijktijdig de mogelijkheid om ook grote raamelementen met gemak te bewegen. Aantal, grootte en functie van de afzonderlijke elementen kunt u dusdanig kiezen dat alles op de ruimtelijke verhoudingen is afgestemd.

 

Twee-, drie- of vierdelig en gecombineerd met vaste en bewegende delen. Schuifpuien geven een ruim doorzicht en nemen weinig ruimte in beslag. Ze kunnen geleverd worden in Meerdere uitvoeringen, in dit voorbeeld met borstwering en daartussen horizontale profielen maar dit kan ook staand. Of met een vlak paneel. 

 

Ook kan het glas geheel naar beneden voorzien, al of niet voorzien van kruisroeden zowel tussen als op het glas.........

 

Subsidie regeling

De Samenwerkende Noordelijke Provincies hebben een subsidie regeling..

Kijk hiervoor op:  http://www.snn.eu/frieseenergiepremie

''Al deze puien zijn net als de kozijnen maatwerk. Dus geen standaardmaten''Kozijnen Centrum Workum

Dwarsnoard 34

8711 AS Workum

0515-542572

kozijnen@hotmail.nl