Kunststof Kozijnen

Gegarandeerd een optimale isolatie van u woning...


Wilt u ook niet meer schuren en schilderen? Kunststof kozijnen bieden de ideale oplossing en zijn leverbaar in vrijwel alle RAL kleuren. Tegenwoordig is het verschil tussen houten en kunststof kozijnen vrijwel niet meer zichtbaar. Kunststof kozijnen hebben een zéér lange levensduur en garanderen een optimale isolatie van uw woning.

Houten Kozijnen

Een mooie en ambachtelijke uitstraling...


Houten kozijnen bieden veel voordelen. Een houten kozijn wint aan populariteit, ondanks de ontwikkelingen op het gebied van kunststof en aluminium. Als uw kozijn van hout is gemaakt, krijgt u een meer ambachtelijke uitstraling.

 

  • Kwalitatieve houten raamkozijnen geven een klassieke uitstraling aan uw pand.
  • Steeds betere verfsoorten en onderhoudsproducten garanderen een lange levensduur voor uw houten kozijn, zonder al te hoge onderhoudskosten.
  • De isolerende werking kan een flinke besparing op de energierekening opleveren.

Dankzij onze moderne productiefaciliteiten kunnen wij de meeste opdrachten snel uitvoeren. bijvoorbeeld ambachtelijk maatwerk voor de renovatie van monumentale panden. Als u houten raamkozijnen voor een kleinschalig project nodig heeft, bent u bij ons aan het juiste adres. Neem dus direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Subsidie regeling

De Samenwerkende Noordelijke Provincies hebben een subsidie regeling..

Kijk hiervoor op:  http://www.snn.eu/frieseenergiepremie

Kozijnen Centrum Workum

Dwarsnoard 34

8711 AS Workum

0515-542572

kozijnen@hotmail.nl